DE FOTO’S DIE UW WONING VERKOPEN! Goed beeldmateriaal is doorslaggevend bij de beslissing om een woning wel of niet te gaan bezichtigen.


Woningfotografie

Wilt u uw woning verkopen? Maak dan een goede eerste indruk met een professionele presentatie.


Hoogtefotografie

Hoogtefoto’s zijn een geweldige manier om de ligging van uw woning te laten zien.


360° Fotografie

Laat bezoekers vanuit hun luie stoel rondkijken in uw woning en verbeter uw ranking bij Funda.


 Woningfotografie

Vergroot uw verkoopkansen

Een goede presentatie van uw woning is essentieel bij de verkoop. Want ook de koper van úw woning oriënteert zich eerst door te kijken op het internet. Bijvoorbeeld op woningwebsites zoals Funda. Kies daarom voor professionele woningfotografie. Kwalitatief goede foto’s zorgen ervoor dat uw woning positief opvalt.  Hierdoor zullen meer belangstellenden uw woning willen bezichtigen. En meer kijkers betekent meer potentiële kopers!

Waarom professionele woningfotografie?

Om goede woningfoto’s te maken is kennis, ervaring en goede apparatuur nodig. Daarom kunt u de foto’s het beste laten maken door een woningfotograaf. Doordat uw verkoopkansen toenemen verdient u de kosten voor professionele woningfotografie vanzelf terug.
Wilt u uw huis verkopen?  Ik help u graag uw woning zo in beeld te brengen dat u een geweldige eerste indruk maakt. Geen standaard reportage, maar foto’s waarmee u de aandacht vestigt op dát wat uw woning zo bijzonder maakt. Mooie, realistische foto’s die de sfeer van uw woning benadrukken. Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken.

Verkoopstyling

Naast professionele fotografie zorgt ook goede styling ervoor dat uw woning sneller verkocht wordt. Door uw huis op te ruimen en achterstallig onderhoud te verhelpen, wordt de presentatie van uw woning al een stuk aantrekkelijker. Ook de sfeer en het kleurgebruik zijn belangrijk bij het bepalen van de eerste indruk. Wilt u er zeker van zijn dat uw woning er goed uit ziet voor de fotoshoot? Kies dan voor stylingadvies. Ik kijk met een objectieve blik naar uw woning. Daardoor zie ik kansen en mogelijkheden die u misschien zelf over het hoofd ziet. Vaak kan al met een gering budget uw woning verkoopklaar gemaakt worden. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

 

Voorbeelden woningfotografie


 

 360° Fotografie

Met 360° panoramafoto’s kunnen belangstellenden de ruimtes optimaal beleven. Uit onderzoek van Funda blijkt dat de meeste bezoekers 360° fotografie een goede aanvulling vinden op de gewone woningfotografie. Presentaties met een 360° panoramafoto worden door woningsites beloond met een hogere positie in de zoekresultaten. Hierdoor nemen uw verkoopkansen toe.

Wat is 360° Fotografie?

Een 360 graden foto is een interactieve foto waarbij de kijker zelf bepaalt in welke richting hij kijkt. Met speciale software worden meerdere foto’s samengevoegd tot één beeld. De gehele ruimte wordt dus in beeld gebracht. Met 360 graden fotografie biedt u potentiële kopers de gelegenheid om rustig in uw woning rond te kijken, gewoon thuis vanuit hun luie stoel. Het is alsof ze midden in de gefotografeerde ruimte aanwezig zijn. Hierdoor krijgen ze een duidelijk beeld van de indeling van de ruimte die gefotografeerd is.

360 graden foto kleine kamer

360 graden foto


Hoogtefotografie

Hoogtefoto’s zijn een geweldige manier om de ligging van uw woning te laten zien. Zeker voor vrijstaande huizen van toegevoegde waarde, maar ook voor twee-onder-een-kap-woningen en rijtjeswoningen is een hoogtefoto een goed middel om de woning in beeld te brengen.


Woningvideo

Een walkthrough video van uw woning in HD kwaliteit is de nieuwste manier om aandacht te vestigen op uw woning. De video leidt potentiële kopers door uw woning als bij een echte bezichtiging. Wilt u vooral de aandacht vestigen op een aantal pluspunten van uw woning dan is een sfeervideo erg geschikt. Video werkt erg goed op sociale media. Bewegend beeld is een echte aandachttrekker. Ook heeft video een positief effect op de ranking in Funda.

De prijs van een woningvideo is afhankelijk van de grootte van uw woning. U heeft al een video vanaf € 150,-.

 


Tarieven woningfotografie

15 foto’s

€ 135,-

20 foto’s

€ 165,-

30 foto’s

€ 225,-

40 foto’s

€ 285,-


Tarieven 360 graden fotografie

Eén 360 graden foto
€ 95,-
Eén 360 graden foto in combinatie met woningfotografie
€ 45,-
Elke volgende 360 graden foto
€ 40,-

Tarieven hoogte fotografie

Eén hoogtefoto
€ 80,-
Eén hoogtefoto in combinatie met woningfotografie
€ 30,-
Elke volgende hoogtefoto
€ 25,-
* Prijzen zijn inclusief btw. Binnen een straal van 25 km worden er geen reiskosten berekend. Daarbuiten wordt een bedrag van € 0,35 per kilometer in rekening gebracht.

Neem nu contact met mij op!